tirsdag 19. juli 2011

Sola skinner

Ihvertfall noen ganger.. Det sydfranske været har vært heller varierende; solskinn i det ene øyeblikket og pøsende regnvær det neste. Maja kom ombord i gårkveld, og vi cruiser nedover kanalen med flagget hevet høyt og bumper Karpe mp3. Ingen tvil om hvilket land vi er fra, nei!

Her på kanalen er det virkelig fredelig. Ganske så ruralt - da jeg i går spurte etter busser fikk jeg beskjed om at de i utgangspunktet ikke gikk, medmindre man ringte dagen i forveien og reserverte. Dessuten hadde jo allerede bussen gått den dagen! Alle vi kjører forbi smiler og vinker, og i dag fikk vi frokost og te av en hyggelig fyr som bodde like ved brygga vi la til. Han syntes det var kjempekult at vi var norske, en vinter for mange år siden hadde det kommet en nordmann i kajakk forbi og endte med å bo der i et par uker!




Chris som han het ga oss frokost og reisetips



Og la igjen en hilsen mens vi var i butikken. Stilig type!



Vi gikk tom for bensin og ingen av landsbyene langs elva selger.. Så da ble det haiketur også! Kapteinen har haiket gjennom Frankrike et par ganger før, men for Majen* var det en ny opplevelse.



Det begynte selvfølgelig å regne, så vi utførte en taktisk retrett og spiste smult under tak til det sluttet.



Sluse!



Woop woop woopeti woop! hvor uendelig kult er det ikke å kjøre kanal i bru over ei elv!!



Velkledd! Og jeg som trodde vi nå var i Syden..

*Vestkantfrøken, vet De. A-endelser, nei fysj det holder vi oss da for gode til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar