lørdag 23. juli 2011

On the road Agen - ny dag i kanalen

Vår venn Chris hadde anbefalt oss en stopp i Agen, og når dagens etappe uansett endte like utenfor byen (slusene er bare åpne 9-19) var jo valget enkelt. Dessuten måtte vi smake litt Crepes..

Det mest bemerkelsesverdige med byen var ei kirke hvor arkitekten plutselig fikk for seg at de skulle bygge et digert gotisk tårn, dog uten å følge opp med å gjøre noe som helst annet gotisk. Creperiet var også stengt, eller, de hadde ihvertfall sluttet å servere crepes for dagen. Men ikke stengt. Er ikke det litt sært?

Normalt ville vi grått litt over dette, men med en durabel pannekakefrokost ispedd en 3-4 porsjoner med smult å tære på klarte vi oss helt greit og spiste pasta i stedet. Greit å spe på med litt ordentlig mat også sånn i ny og ne..



Oterbert. Eller ei gigantisk rotte?



Kanskje ikke verdens beste bilde, but still. Gotertårn!



Snylte wi-fi fra byens McDonalds. Egentlig bare en unnskyldning for å vise hvor artsy fotograf jeg er, sjekk fokusbruken!



Bru med kanal på toppen. Denne kjørte vi over på starten av dagen, og avsluttet dagen med en tilsvarende. Selv etter å ha gjort det noen ganger er disse like kule!



Asterix?



Og fanklubb, ikke minst!



Begynner å bli ruttis på sluser nå, flyr gjennom dem nesten uten å stoppe!



Franske versjonen av Kjuttaviga


For vi kan fly baba, fly baba, fly!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar