onsdag 3. august 2011

We've found a new place to dwell - siste dag av ekspedisjonen

Siste dag av reisen, og nå har ting begynt å flaske seg. I går møtte vi Javier, som viste oss how the Spanish roll når det gjelder båtplass. Nor,aøt legger man jo båten i en marina over vinteren, men det koster som kjent en del penger. Så her i området har det vokst fram en trend hvor folk rettog slett fortøyer båtene sine til betongblokker de dumper på havet. Sketsji? Joda, kanskje litt, men jeg velger å ta sjansen og la båten ligge på en slik over vinteren.

Så i går haddde vi en treg start på dagen, som nevnt var både Maja og jeg slitne etter overfarten fra Tyskland. Etter en frokost som en gjeng irer mente kunne mette minst 6 pers møtte vi Javier som viste oss hvor vi skulle lete etter forlatte betongklumper. En times resultatløs dykking senere sto en hoderistende Javier på brygga og lurte på hvorfor i alle dager vi hadde vært på feil sted..

Så vår spanske guide ble med oss til stedet han hadde snakket om, og tror du ikke at det på to meters dyp dukket opp en perfekt kloss, kjetting og det hele, ensom og forlatt av sin tidligere eier. Funnet ble behørig feiret med tapas på et ikketuristete sted vår spanske vert kjente til, før vi igjen kollapset i soveposene. I dag blir vi å tømme og flytte båten før vi flyr til Gardermoen i kveld.
Ekspedisjonen er ferdig, men ikke fortvil; jeg kommer til å fortsette å oppdatere bloggen for å holde alle dere lesere (stort sett mamma og pappa..) oppdatert på etterarbeidet med tanke på skriving osv. Peace out for now!



Frokost for 6?



Morgenbad!



Kapteinen trosser hordene med blodtørstige maneter i sin søken etter betongklumper. På feil sted.

1 kommentar:

  1. Det er en eventyr uten like du(dere) har laget for dere selv, og etter ryktene å høre, er det mange mange flere enn skaperene av ditt DNA som følger med:)Jeg gleder meg til fortsettelsen av dagens høydepunkt:) God tur videre.

    SvarSlett